De unieke Nijlense kroegentocht.

Op maandag 31 oktober 2011 aanstaande kan je in Nijlen naar Nijlen Wil(d). Deze unieke Nijlense kroegentocht is dit jaar reeds aan de 11de editie toe. In een pak Nijlense cafés kan je gezellige sfeervolle optredens meepikken.

Het genre is wederom uiteenlopend zodat elke muziekliefhebber zijn gading kan vinden. Hierbij het overzicht van de 8 deelnemende cafés en hun respectievelijke groepen : The Swing (The Dizzy Fingers), 't Zand (Starpainter), Sporthal (The Cosy Band), 't Hoekske (Them Ugly Losers), De Nieuwe Roskam (Funky Five Me), De Molen (Quazimodo), T Centrum (Crumb), Den bonten Os ('T Accident)

Sedert enkele jaren rijden er geen bussen meer, maar dit jaar is er op vraag van sommige bezoekers een nieuwigheid in samenwerking met Taxi Nijlen, voor 1 euro per persoon per rit brengt Taxi Nijlen je naar de cafés in de buurt, de ideale manier om jezelf te verplaatsen tussen de verre feestgelegenheden en geen enkel optreden te missen.

Kaarten voor Nijlen Wild (11) in VVK kosten 5 euro en zijn te verkrijgen in CD Sound, Dagbladhandel Papyrus of in de deelnemende cafés, aan de kassa betaal je de avond zelf 7 euro.De optredens starten om 22u00.